Skip to main content

Kucuk Venedik..



Mykonos'ta sahil kenarindan Yel degirmenlerine dogru yuruyunce Little Venice ile karsilasiyorsunuz. Venedik'teki gibi denize sifir binalarindan dolayi bu ismi almis. 





Mykonos'a gidince yapilmadan donulmemesi gereken seylerden biri buradan gunesi batirmak.



Gun batimini izlemek icin en populer mekan Caprice Bar. Bir aksami mutlaka Caprice'de ozel kokteylerden deneyerek gecirmelisiniz. 





Tam gunesin batacagi siralar inanilmaz kalabalik oluyor. Biz gittigimizde tek tuk bir kac kisi vardi sadece. Daha ilk kokteylleri bitirmeden ortam kalabaliklasmaya basladi. 20 dakika erken gelmenin avantajiyla en guzel yere oturmustuk. Mekan dolmaya basladikca, etraftakilerin ''keske kalksalar da biz otursak'' bakislarina maruz kaldik bu yuzden :)












Comments

  1. oy oyy oyyy hemen ışınlanmak istedim oralara. şunu farkettim ki tatil postu yapmak tam bi eziyet olmalı:) bizim için yaptığın bu fedakarlıkları nasıl ödicez bilemiyorum tatlı yasemen. bu arada facebooktan görüverdim postu hooop geldim süper oldu:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ahahah yok yok eziyet olmuyor :) Daha etkisinden kurtulamadigim icin oradaymisim gibi hissediyorum postlari yazarken, su an sıkıntı yok yani :D Sen hep boyle hemencecik hooop diye geliver Selin :*

      Delete

Post a Comment