Skip to main content

Desenli bant kullanim onerileri..

Kirtasiye alisverislerimin vazgecilmezlerinden biri de Masking-tape, Washi-tape ya da desenli bantlar.. Gerci soz konusu kirtasiye oldugu zaman vazgecebildigim fazla da bir sey olmuyor :) 






Internette bir cok yeni fikir var bu bantlarin kullanimiyla ilgili. Ama cogu zaman fikre ihtiyac duymayip renkli, desenli bantlarla her yeri bantlamak istiyor insan. 

Benim evde uyguladigim bir kac kullanim sekli sunlar. Bazilarini daha onceden paylasmistim. Bazilari da yeni aldigim bantlarin uygulamalari.

Ilk hevesle tuzluklari bile bantlamisim :)) Ama hala bu sekilde kullaniyorum, duz beyazdansa, bu hali daha cok hosuma gidiyor.


Mumlarla ilgili bir kac uygulama. Bunlari surekli takip söküp baska desenli bantlar kullanarak degistiriyorum. Bu bantlarin en guzel taraflarindan birisi de kolayca uygulanip, kolayca cikarilabilmesi.





Evdeki mobilyalara da uygulanabilir.




Hediye paketlerini bu bantlarla renklendirmek de guzel bir fikir. 


Ya da hediyenin kendisine fon olarak da kullanilabilir.


Ajandada tatilleri, onemli gunleri isaretlemede kullanmak da cok keyifli.


Ajanda demisken, bir firmanin verdigi esantiyon bir ajanda vardi. Kapaginda da firmanin adi ve urunleri vardi. Kapaginin onunu ve arkasini iki cesit bantla bantladim, hatta arkaya dekupaj ile bir tavsancik yerlestirdim, sirin bir defter oldu.



Cam siseleri bantlamak da bir diger fikir. Internette bununla ilgili cok guzel gorseller var ama asagidaki oylesine uydurdugum sise disinda bir uygulama yapamadim henuz.


Ikea'dan aldigimiz siyah duzenleyici kutular evdeki hic bir sey ile uymayip gozume batinca onlari da bantladim. Yanina da yine bantlanarak renklendirilmis klasorleri dizince gozume daha guzel gorunmeye basladilar.


Bu bantlarin en sevdigim uygulamalarindan biri de kitap ayraci suslemeleri. Ben t-shirtlerin etiketlerini bantlayarak ayraca donusturdum. Karton, plastik vs herhangi bir seye uygulanabilir.


Comments

  1. Ayraç fikri çok hoş olmuş

    İlk kez bu bantları görüyorum

    Kırtasiyeye uğrayınca bakmalı

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tesekkurler :) Instagramda gormustum ayrac fikrini, kolay uygulanabilen bir yontem oldugundan yaptim hemen.

      Delete
  2. Şeker gibi bir post olmuş, bantlara da bayıldım!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tesekkur ederim Banucum, sen de cok sekersin ki :))

      Delete
  3. Merhaba;
    Harika bir post olmuş bayıldım cıvıl cıvıl, içim açıldı. Ne kadar da güzel bantların varmış senin süppeer:)Ben de birkaç tane beğendim geçenlerde etsy den alacaktım tr'ye satışı yoktu hayal kırıklığı ile sayfayı kapattım. Belki tatil için gitmeden alırım diyorum, orada beni beklesinler. Bu arada ne kadar çok fikir üretmişsin harika. Hepsi birbirinden güzel fikirler. Ben şu anda daha çok kartlarıma veya mektuplarıma yapıştırıyorum o sevimli bantları. Burada bulamadığımdan bitecek diye aklım gidiyor:) Arada küçük yerleri de süslüyorum tabi, duramam yoksa:) Güle güle zevkle mutlulukla kullan sen de:) Kocaman sevgiler:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tesekkur ederim Tugba'cim :) Buldukca begendiklerimi aliyorum, kullanacak bir yerler cikiyor mutlaka :D Sen de mutlulukla kullan bantlarini, renkli, eglenceli fikirlerle :)

      Sevgiler..

      Delete
  4. Ne çok bant almışsın ve de kullanmışsın!
    Her kullanımı da çok hoş olmuş:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tesekkur ederim Semi :) Bazilari evde dolanirken aklima gelen fikirler, bazilari da internette gorup de denediklerim..

      Delete
  5. Merhabalar,
    Paylaşımınızı çok beğendim. Ellerinize emeğinize sağlık. Bloğunuzu da izlemeye aldım. Bana da bekliyorum. Güzel paylaşımlarda buluşmak dileğiyle. Sevgilerimi bıraktımmmm…..:))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Merhaba Selda,

      Hosgeldin:) Tesekkur ederim guzel yorumlarin icin.. Ben de takipteyim :)

      Sevgiler..

      Delete
  6. http://urun.gittigidiyor.com/ofis-kirtasiye-malzemeleri/desenli-bant-masking-tape-90348163 ben satıyorum isterseniz bir göz atabilirsniz bantlara :)

    ReplyDelete
  7. http://urun.gittigidiyor.com/ofis-kirtasiye-malzemeleri/desenli-bant-masking-tape-90348163 ben satıyorum isterseniz göz atabilirsiniz :)

    ReplyDelete
  8. Merhaba, ben genel olarak nereden buluyorsunz merak ettim. işim dolayısıyla internetten alışveriş daha uygun oluyor. bana tavsiye edebileceğiniz site varsa yazarsanız çok memnun olurum.

    ReplyDelete
  9. Merhaba, bantları nereden alıyorsunuz acaba? Ben işim dolayısıyla internetten alışverişi tercih ediyorum. Kırtasiyeyi dolaşma zamanım olmuyor malesef. Satın alabileceğim site varsa paylaşırsanız çok sevinirim, teşekkürler.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Merhaba Bilgen,
      Ben bantlarin cogunu Hema magazalarindan aldim ama bir kac tanesini internetten siparis etmistim. Adresi : http://www.postcardworld.eu/ daha cok kartpostal sitesi ama bantlar da var siparis verebileceginiz sitede..

      Delete
  10. bantları nerden alabiliriz?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bir ustteki yorumda yazmistim. Hangi ulkede yasiyorsunuz bilmiyorum ama kirtasiyelerden, kitapcilardan, hobi malzemesi satan yerlerden vs bulabilir ya da internetten siparis verebilirsiniz.

      Delete
  11. Bende Tam Bunlarla İlgili Blog Yazısı Hazırlıyordum *-* Çok Yardımcı Oldunuz Teşekkürler Bloguma Beklerim

    ReplyDelete

Post a Comment