Skip to main content

Eskiyi seviyoruz..


Alacati'ya gelmisken kendinizi antikacilarda, retro dukkanlarda kaybedebilirsiniz, eskiye, antikaya fazla ilgi duymuyorsaniz bile, gozunuze ilginizi cekecek bir seyler takilacaktir:)


























Comments

  1. Çok güzel gözüküyorlar ....

    ReplyDelete
  2. Aman aman Yasemen sen naptın böyle yaa:):) Ne kadar harika fotoğraflar çekmişsin. Ben genelde etrafa bakınmaktan çekemiyorum aferim sana:) Yalnız nasıl da orada olasım geldi. Alaçatı'yı yaz yaz dedim gördüm günümü heehee:) Fotoğraflardan bile bir sürü şey beğendim ben, not bile aldım biliyor musun? Bir dahaki yaza alacaklarım var:) Şimdi ev de hazır olunca önceden nereye koyacağım diye alamadıklarımı hep almak istiyorum. O etamin örtüler zaten beni benden alıyor, bakalım bir deneyeceğim burada ipliklerim var, kumaş da bulursam bir küçücük gül kondurabilirim kenarına sanırım. O lavanta gibi kağıt çiçekler var ya onlardan burada bahçeye ekmek için çok aradım bir ara ama yoktu. Orada fındıkkıran'a benzeyen bir obje gördüm ona zaten bayıldım:) Yalnız şöyle bir şey demeden de duramayacağım. Geçen sene alaçatıya bir heves gittim ama insanlar pek sıcak değildi üzüldüm açıkçası. O tango antikacı var ya merak edip şöyle bi bakmaya girdim ayy adam nerdeyse bir şey almayacaksan bakma çık der gibi yaptı, sinir oldum. Bir de orada asma yaprağı var ya restoran çok güzel mezeleri falan oluyor gidelim yiyelim dedik ben bir kapıdan girdim böyle şirin şirin dedim arkadaşlarım tavsiye ettiler burayı falan diye güleryüzle meğer mutfak kısmına girmişim oradaki kadın burası restoran değil diye kapı dışarı etti beni suratsız bi şekilde. Ya insanlardan bıkmışlar ya da alaçatıyı fazla abartıyorlar diye düşündüm veya bana mı denk geldi anlamadım. Şaşırmıştım epey. Şimdi alaçatı denince onlar geliyor aklıma hep ama tabi iyi karşılayan güleryüzlü sıcak insanlar ve dükkan sahipleri de yok değildi. O masada oturan iki amca da pek tatlıymış:) O havayı yerinde solumak ne olursa olsun güzel bence, hem o eski objeler, emaye tabaklar, renkli kapılar bile insana iyi geliyor, iyi ki gitmişsiniz.
    Sevgiler çok

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sagol canim ama bir iki post daha var Alacati ile ilgili :D Hatta bir de Sakiz Adasi postu geliyor.

      Evinizi cok merak ediyorum, cok guzel olacagina eminim, belki bir gun ziyaret ederiz sizi, kimbilir ;)

      Insanlarina gelince genel olarak oldukca sicaklardi, dikkatimi ceken bir negatiflik olmadi ama Asma Yapragi konusunda benzer hislerim var seninle. Herkes o kadar begeniyor ki tek olumsuz dusunceleri olan benim saniyordum. Orasi ile ilgili goruslerimi de yazdim yeme icme ile ilgili yazida, postun son halini duzenleyip paylasacagim bir iki gun icinde.

      Son olarak tatil guzel sey :)

      Opucukler, sevgiler..

      Delete
  3. Ne güzel her yer, Görmek istediğim öncelikle Bozcaada idi, bu sene gittik:) Sene kısmetse Alıçatı olacak ve postların çok işime yarıyacak:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cok sevindim:) Benim de aklimda olan yerlerden biri Bozcaada, belki bir sonraki Turkiye tatil rotamiz orasi olabilir :))

      Delete

Post a Comment