Skip to main content

Geocaching (De Loopbrug I- II- III- IV)




Gectigimiz cumartesi hava oldukca guzeldi, gece misafirlerimizi havaalanina birakacaktik donus yolculugu icin. Gunduzu geocaching yaparak degerlendirelim istedik.
Yemyesil ormanlik alan icinde yuruyus yollarinin ustundeydi cachelerimiz. Ayni kullanici tarafindan yerlestirilmis, birbirinden bagimsiz ama birbirine yakin alanlarda bulunan dort cache aradik ve hepsini bulmayi basardik. Hepsinin zemin ozellikleri, zorluk dereceleri ve boyutlari farkliydi. Loglarimizi girdik, degis-tokuslarimizi yaptik. Hem geocaching yapmis olduk hem de cok guzel yuruyus alanlari kesfettik. 
Fotograf makinesini almayi unutmusuz evden cikarken, fotograflar telefonla cekildi, biraz titresimli o yuzden :)
Elimizdeki sopalar herhangi birinden ya da bir seyden korunmak icin degil, zira buralarda orman icinde issiz yerlerde de dolasiyor olsaniz, insan ya da hayvan, rahatsiz eden unsurlar olmuyor. Sopalari da onumuze cikan dallari uzaklastirmak ya da otlarin, bitkilerin arasini acmak icin kullaniyoruz, tenimize dokunmasini istemeyecegimiz isirgan otlari ya da minik bortu bocekler olabiliyor cunku :)

Geocaching nedir ne degildir merak edenler icin :



























Comments

  1. Harika bir doğa yürüyüşü ve eğlenceli bir gündü.Sayenizde hiç bilmediğimiz ve çok da merak ettiğimiz bu aktivite için sizlere yürekten teşekkür ediyoruz canım kızım ve oğlum...

    ReplyDelete
  2. Biz tesekkur ederiz annecim, bizim icin de cok keyifliydi..

    ReplyDelete

Post a Comment