Skip to main content

Tatilin boylesi :)


Sadece uc haftaligina Turkiye'deydik ama gercekten cok verimli bir tatil gecirdik. Her ne kadar 12 saati bulan yolculuk kismi yorucu olsa da, yolculugun sonunda sevdigimiz insanlarin olmasi butun yorgunlugu unutturdu. 

Benim icin Adana'da baslayan tatil, Kusadasi ve Alacati ile devam etti. Ailelerimizle, arkadaslarimizla ozlem giderdik, yine cok guzel agirlandik. Turkiye gezisi olur da bol muhabbet, yeme icme olmaz mi, hepsinin hakkini verdik bu tatilde :D 

Daha once ismini duydugum ama henuz tanisma firsatimizin olmadigi bir cok kisiyle de harika bir dugun organizasyonu sayesinde tanistik. Gec saatlere kadar dans ettik, eglendik. Hatta biraz fazla dans etmis olabiliriz:) Bir omur boyu mutlu olun canlarim..

Oyleyse biraz tatil fotografi gelsin :



































































https://www.youtube.com/watch?v=Gc08AraCPEU


Alacati tatili yazilari da onumuzdeki gunlerde blogda olacak.
 Her seyiyle cok keyifli bir tatildi, tadi damagimizda kaldi, en kotu gunlerimiz boyle olsun dedik hep. 

Her gununuz tatil tadinda, bol gulucuklu gecsin, herkese iyi bayramlar :)



Comments

  1. Merhaba canım,
    Harika bir tatil geçirdiğiniz fotoğraflardan belli:) Süper kareler yakalamışsınız her zamanki gibi. Güler yüzünüze hayranım zaten. Sanırım biz döndük siz geldiniz. Ben de telaştan tr'deyken bloglara falan hiç bakamadım. Yoksa orada denk gelsek görmek çok isterdim seni. Biliyorsun biz de İzmirdeyiz, yine bi çeşme alaçatı yaptık her zamanki gibi. Seve seve gelirdik sizi görmeye de harika olurdu. Şimdi evimizi hallettik yerleştik ufak tefek eksiklerimiz de olsa. Bir dahaki tatilinizde bizi de haberdar edin, evimize bekleriz sizi..Çok mutlu olurum. Keşke bu güzel tatiller hiç bitmese değil mi? Biz pek tatile doyamadık ama olsun neyse ki ev olayını eşyaları hallettik. Şimdi Cezayir'de tatil fotoğraflarına bakarken biraz üzülüyorum ama olsun artık bir dahaki seneye inşallah:) Kocaman öpüyorum. Ayrıca düğün de süper olmuş, elbisenle prenses gibisin, çok tatlı:)
    Sevgiler buralardan...
    Alaçatı fotoğraflarını da heyecanla bekliyorum mutlaka harikadır!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Merhaba Tugbacim,

      Guzel yorumlarin icin cok tesekkur ederim:) Ben de uzun zamandir bloglara bakamiyorum pek yogunluktan, simdi yavas yavas bakmaya, yazmaya baslayacagim :) Temmuzun ilk iki haftasi oradaydik, ne olur o tarihlerde oralarda oldugunuzu soyleme, cok uzulurum gorusemedik diye :( Siz Turkiye'ye donmeyi mi planliyorsunuz? Eviniz hayirli olsun, mutlu gunlerde oturun. Cok isteriz sizi ziyaret etmek, gorusmek, tatiller hic bitmesin, hep gezelim :)

      Biz de bekliyoruz canim buralara; opuyorum kocaman..

      Delete
    2. Canım, ben de inanır mısın ancak kendime geliyorum. Türkiye havasını üzerimden atmak pek zor oldu bu sefer, ev de olunca gelesim gelmedi:) Normalde biz temmuz 3 te dönüyorduk ama annemler izmir'e geldiler onlarla biraz daha vakit geçirmek için bir hafta uzattık temmuz 10 da döndük:( Yani haberleşebilsek bir program yapabilirdik belki de.. Ama bundan sonra haberleşiriz belki yeniden denk geliriz şahane olur:) Biz dönmeyi planlamaya başladık evet. Proje bitimimize 1 sene var, bitirince dönelim artık diyoruz,gurbet yetti bu kadar. Bir de tabi Cezayir koşulları:) İzmir'den evimizi almıştık tadilatı da bitince bu gelişte eşyalarımızı aldık, eksiklerimiz var tabi henüz. Sana yollamak için kartlar böyle süslü bişeyler aldım yazarım orada da biraz:) Tatilller ahh ahh hiiiiç bitmese, bu sefer tatil yapamadık desem yeridir, hep mobilyaydı ustaydı koşturup durduk. Annemlerin gelmesinden bile pek bir şey anlamadık yahu..
      Bu taraflara gelirseniz biz dönmeden gelin bekleriz, tabi izmir'e de öyle...:)
      Öpüyorum ben de.
      Kartını yolladığımda haber vereceğim yeniden.
      Çok sevgiler

      Delete
  2. tüh yine görüşemedik biz, ama fotoğraflarınız şahane, bir an önce Bursa'ya gelmenizi diliyorum, sevgiler:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ne olur sen de o tarihlerde oralardaydim deme Aslicim :( Bu defa Bursa'ya gelemedik canim ama babamlar Adana'ya geldiler :) Bursa planimiz oldugunda haber ederim mutlaka.. Sen ne zaman geliyorsun iplerinle bana bileklik yapmayi ogretmeye ;)

      Delete
    2. yok canım ben hep İstanbul-Bursa arasındaydım o tarihlerde:) Bursa ziyaretini sabırsızlıkla bekliyorum:) bir tatil planı yapayım en iyisi ben iplerimle sana doğru:)) sevgilerimle:)

      Delete

Post a Comment