Skip to main content

Karnaval'da buyuk gecit..



Karnaval oncesi magazalarin bazilari karnaval kostumleri, malzemeleriyle dolmustu, hatta sadece kostum satan bir cok magaza var, kutlamalari, festivalleri hic bitmedigi icin.

Kostum olmasa da ben de bir kac sey almis, evde kendi ustumde denemistim :))





Ama hava muhalefetinden dolayi sadece renkli ojelerimle katilabildim karnavala, maskelerimizi de yanimiza almistik ama parmaklarimiz soguktan dondugu icin iplerini baglayamadik. 


Cocuklarin gecidinin uc kati buyuklugunde bir gecit vardi. Yine konfetiler, sekerler, meyveler, oyuncaklar ve ufak tefek hediyeler havalarda ucustu, bazilari kafamiza dustu :) 

Gecidin tamamlanmasini beklemeden kalabaligi zar zor gecerek eve donduk. Parmaklarim uzun sure boyunca soguktan islevsiz halde oldugundan fazla fotograf cekmedim bu defa. 

Gazetelerde ''karnavalda hava cok guzeldi, biraz soguktu ama katilimcilar wagonlarda dans ederek, sicak icecekler icerek ısındılar ama izleyiciler biraz üşümüşler'' yaziyordu. Yagis olmamasi onlar icin havanin guzel olmasi demek, yazin bile sicakligin genelde 20-25 derece arasinda oldugu ve surekli yagmur yagdigi dusunulurse hakli olabilirler. O yuzden şortlarla karnavala katilan cocuklari gorunce sasirmamak gerek. 

Ama bizim gibi bebekliginden beri lahana gibi sarip sarmalanan kisiler icin Rio Karnavali daha iyi bir secim olabilir :)


























Comments

  1. Hiç katılmadım Karnaval zamanına, bir şekilde hiç denk gelmedi. Zaten kuzey taraflarda kutlanmıyor. Kutlamak için en yakın Köln taraflarına gitmek lazım sanırım:)
    Çok renkli geçmiş, sen acayip hoş olmuşsun:))

    ReplyDelete
  2. Tesekkur ederim Semi :))

    Cok renkli ve keyifliydi gercekten :)

    Onumuzdeki seneye bu taraflara bekleriz o zaman karnaval zamani ;)

    ReplyDelete
  3. Hoşgeldiiin! evet çok özletme kendini bu kadar ara verip. Yine harika kareler yakalamışsın. Ama ben en çok lacivert peruğuna, ojelerine veeeee tabiki kirpiklerine bayıldım !! :) Süper olmuş :)

    ReplyDelete
  4. Hosbuldum ve cook tesekkur ederim Burcu :) Perugu kirpigi vs alip eve gelir gelmez nasil duracak diye bakmak icin oylesine taktim, hatta kirpikleri yapistirmamistim bile oylece duruyorlar:) Hosuma gidince, evde de baska insan olmayinca fotografi kendim cektim hatira olsun diye. Karnavalda takma firsatim olmadi soguktan.

    Bu arada kirpikler de parlak lacivert ama fotografta belli olmamis, arada takarim artik :))

    ReplyDelete

Post a Comment