Skip to main content

Dizi onerisi : The IT Crowd..



The IT Crowd Ingiliz yapimi bir komedi dizisi. Hatta Coupling'ten sonra en iyi Ingiliz komedi sit-com'u olarak gosteriliyor. Toplam 4 sezondan olusuyor ve her bir bolum 20 dakika civarinda. Sezonlarda ne yazik ki sadece 6 bolumden olusuyor, bir sezon gun icinde bile bitebiliyor.

Dizi Reynholm Industries'in bodrum katindaki IT (Bilgi-islem) departmaninda calisan Roy ve Moss ve departmanlarinin basina getirilen ve bilgisayardan hic anlamayan Jen uzerine kurulmus.

Jen ve Roy karakterlerini de cok sevmekle birlikte favorim Moss. Zaten dizide bu uc karakter disinda bir iki tane daha surekli oyuncu ve her bolumde kucuk rolleri olan konuk oyuncular var.

Yaz doneminde Cagri is icin bir sureligine ulke disindaydi. Ben de vakit gecirmek icin internetteki tavsiyeler uzerine bu diziye baslamistim. Herkesin sevecegi turden bir dizi degil denmisti. Ilk bolumunu izleyip sarmazsa birakacaktim. Ama kendi basima izlerken bile sesli guldugum bu dizi ve sempatik karakterlerini birakmak mumkun olmadi :) Simdi birlikte izliyoruz Cagri'yla dizinin geri kalan bolumlerini.


En efsane bolumun 2.sezonun ilk bolumu oldugu soyleniyor. Eger nasil bir dizi oldugunu merak edip tek bir bolume sans verecekseniz kesinlikle bu bolumu izlemenizi tavsiye ederim. 20 dakikanin neredeyse tamaminda guldugumuzu soyleyebilirim:)







Comments

  1. Dizilerle aram hiç yoktur:))
    Verdiğin linke tıklayıp bakarım ama devamı gelmez sanırım:))

    ReplyDelete
  2. Ben de oturup uzun uzun dizi izleyemiyorum, yerli dizi yersiz uzun diye isyan ediyor ya oyuncular, cok haklilar.

    Bu diziyi herkes sevmeyebilir ama Ingiliz aksani hic bu kadar tatli olmamisti :))

    ReplyDelete

Post a Comment