Skip to main content

Tromsø - Fjord turu


Norvec denilince ilk akla gelen seylerden biri Fjordlar. 
Denizin buzul vadilerini basmasi sonucu olusan kenarlari cok dik olan bu korfezler gercekten dunyanin en ilginc ve en guzel cografi gorunumlerinden biri. 




Fjord turunu daha sonra bahsedecegim Kuzey isiklari turunu yaptigimiz ve cok memnun kaldigimiz Arctic Explorers sirketiyle yaptik.





Oldukca sempatik ve konuskan rehberimiz sayesinde cok keyifli bir gezi yaptik, bir suru yeni bilgi ogrendik, kambur balinalari gorduk ve ne kadar buyuk ve hizli olabilecekleri konusunda saskinlik yasadik, Ren geyiklerinin oldugu bir ciftligi ziyaret ettik ve muhtesem Fjord manzaralari karsisinda nefesimiz kesildi. 







Comments

  1. masal ya bunlar! dünya gerçekten enteresan bi yer bizim için masal olan bunlar bazılarının gerçeği. ben mi çok abartıyorum diyorum ama biliyorum sen de böyle hissediyosun Yasemen! umarım bu güzellikleri biz de yaşarız ve o zaman senden de bol bol tavsiye alacağımızı biliyosun zaten :) öperim çok çok!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Once biraz asagidan ne bileyim Stockholm'den falan baslamak lazim zaten Selincim, sonra daha kuzeye, oh mis ;) Bir de keske blog yazsan yine, ne guzel olurdu!! Optum kocaman :)

      Delete
  2. yasemen ne tatlısınız okudukça okuyasım geliyor, şahanesiniz :)

    ReplyDelete

Post a Comment