Skip to main content

Ciplak ayakla doga yuruyusu :)


Iki sene once Hollandaca sinifiyla yapmistim bu etkinligi ve cok sevmistim. Cagriyla da gitmek istedik hep ama burada yazlar bir ay falan suruyor, hafta ici işten dolayi gitmek mumkun olmuyor. Baska etkinliklerin oldugu haftasonlarini da cikarinca geriye gun kalmiyor. Zaten burada havanin sicak oldugu zamanlar bizim hep baska bir ulkede oldugumuz tatil zamanlarina denk geliyor derken iki sene sonra havanin 30 derece oldugu bu cumartesi gununde gidebildik De Lieteberg'e :)








2 kilometrelik bir parkurda bir cok farkli yuzeyde yuruduk ciplak ayaklarimizla yazinin basindaki ilk fotografta goruldugu uzere :)

Topraga basmak inanilmaz rahatlatiyor, butun elektrigi aliyor, bir de ustune bol oksijen alinca daha da keyifli oluyor.




















Herkesin mola verme, dinlenme anlayisi farkli tabi :))






Topraklama ve asiri oksijenin etkilerinden sadece biri :)




Parkura yeni eklenen bu kisim 'Dragonfly'. Sularin uzerinden yusufcuk gibi ucalim diye yapilmis :)









Biraz da topragin altindan gitmek gerek..




En keyifli kisimlardan biri de sulu kisimlardi. Sicak havada buz gibi su ferahlatici etki yapiyor. 









Daha onceki yuruyuslerin linkleri de burada:





Comments

  1. Canım;
    Ben inanır mısın okurken ve fotoğraflara bakarken bile keyif aldım eğlendim. Kim bilir ne kadar güzel bir deneyimdir. O her doğal dokuyu hissetmek. Sulu kısımlar gerçekten sıcak havalarda süper etkili olur. Yalnız o dizine kadar girdiğin bulanık su'dan biraz tırsardım sanırım:) O kalın halatlı köprüyü çok sevdim. Bazen burada toprağa basıyorum iyi geliyor, ayaklarının altından çıkıp gidiyor sanki tüm negatif şeyler, doğayla bütün olma halini seviyorum. Eminim orada ayağa falan batacak kesecek hiçbir şey de yoktur:) Bence süper bir aktivite olmuş..Şahsen bayıldım ve ben de öyle yalın ayak gezmek istedim:)
    Kocaman sevgilerimle

    ReplyDelete
    Replies
    1. Okurken keyif almana sevindim canim, cok eglenceli bir tecrubeydi gercekten. Burasi biletle girilen ozel bir park, taş, dal vs disinda batan bir sey olmuyor, bakimi nasil yapiliyor bilmiyorum ama her gun cok fazla ziyaretci olmasina ragmen, çer çöp bile yok etrafta.
      Sonlara dogru olan sulu kisim dizlerimin de uzerine kadar cikiyordu, hatta parmaklarimin ucunda yukselmeme ragmen ama insanlar kucaklarinda bebekleriyle geciyorlar, bulaniklik da dipteki topragin hareketinden dolayi, yoksa su berrak bile sayilabilir aslinda :)

      Opuyorum kocaman canim, sevgiler..

      (Bu arada bir onceki yorumunu yeni okuyabildim)

      Delete

Post a Comment