Skip to main content

Covent Garden- Londra


Cogu oldukca basarili sokak sanatcilariyla dolu bir meydan ve her daim hareketli ve kalabalik bir pazar yerinin bulundugu bir yer burasi. 
Oyuncak, kirtasiye, kiyafet, dekorasyon urunlerinin satildigi butik dukkanlarin ve restaurantlarin yaninda merkezinde hediyelik urunlerin satildigi 'Apple Market'' var. 

Turistlerin en cok ilgisini ceken yerlerden birisi burasi:


Bir de gitmeyi tercih etmedigimiz ve gormekten biktigimiz Starbucks misali Ingiltere'de adim basi karsiniza cikan Jamie Oliver restaurantlarindan burada da bulmak mumkun. 

Ailecek sempatik olmasinin ve ailesiyle iliskilerinin disinda yaptigi meslek konusunda fazla bir ekstrasini bulamadigimiz Jamie'nin gezerken restaurantlari ile, otelde oldugumuz kisitli surelerde de ne zaman televizyonu acsak mutlaka bir yemek programi ile karsilasinca biraz bikmis olabiliriz. Bu yuzden de Ingiltere'den siparis olarak Jamie'yi getirmemizi isteyen arkadasimin istegini yerine getiremedik ne yazik ki :))

Gitmeyi dusunenler icin :















Comments

  1. İş yerinde ki tüm arkadaşlarla fotoğraflara iç çekerek bakıyoruz... sanırım biri izin talebinde bulundu :))

    ReplyDelete
  2. Burada yasamanin en guzel yanlarindan birisi, izin ve tatil olaylarinin daha iyi olmasi heralde, mumkun oldugunca degerlendirmeye calisiyoruz biz de :)

    Bu sene bol bol tatil olmasini ve dilediginiz yerleri gezebilmenizi diliyorum :)

    ReplyDelete

Post a Comment